Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

"SOS IMM-urile": De la idee la finantare

"SOS IMM-urile": De la idee la finantare

Pentru a veni in intampinarea realitatilor si tendintelor de dezvoltare ale pietei, precum si a largi accesului intreprinderilor mici si mijlocii la surse de finantare, reprezentanti ai ministerelor de resort, banci si institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, institutii private cu proiecte pentru IMM-uri se reunesc in cadrul conferintei "SOS-IMM-urile!"

Cea de-a patra editie a conferintei va avea loc joi, 29 mai 2014, la Marshal Garden.

Avand in vedere necesitatea dinamizarii mediului de afaceri romanesc prin largirea accesului intreprinderilor mici si mijlocii la surse de finantare, instrumente de garantare si de contragarantare a creditelor pentru dezvoltarea afacerilor, dar si pentru o informare sutinuta a acestora, agenda celei de-a patra editii a conferintei abordeaza o serie de subiecte menite sa suscite interesul dumneavoastra in legatura cu oportunitatile de dezvoltare si finantare oferite de piata.

In cadrul conferintei, participanti vor avea acces la informatii despre problemele cu care se confrunta IMM-urile, la idei inovative despre cum trebuie sa functioneze o afacere de succes, precum si la informatii despre politicile nationale si europene pentru sprijinirea IMM-urilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1583 ori