Reducerile de Black Friday continua! Numai bani sa fie

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 18:25
1230 citiri
Reducerile de Black Friday continua! Numai bani sa fie
Foto: CC0 Creative Commons

Reducerile de Black Friday continua, in zilele urmatoare, in majoritatea magazinelor online. Marii retaileri au stiut sa pastreze stocuri cu oferte speciale si dupa nebunia de vineri, cand vanzarile au atins noi recorduri.

Daca n-ai avut timp sa te lupti pentru cele mai bune oferte la sfarsitul saptamanii trecute, acum ai ocazia sa incepi noua saptamana de cumparaturi in forta, pentru ca mai urmeaza cateva zile cu super-reduceri.

Retailerii online, dar si magazinele fizice, au deschis si luni cu preturi mai mici cu pana la 50% sau cu reduceri de sute de lei la electronice si electrocasnice, deoarece produsele din aceasta categorie au cea mai mare cautare in luna noiembrie.

Ti-ai consumat deja bugetul pe luna aceasta cu rezervarea mini-vacantei de 1 Decembrie? Nicio problema! Poti sa-ti iei acum televizorul dorit, cand il gasesti la oferta, cu ajutorul unui credit online.

Daca vrei sa-ti iei un televizor cu ecran curbat Samsung, de exemplu, cu diagonala de 123 cm, afla ca in urmatoarele trei zile il poti gasi la preturi mai apropiate de 2.000 de lei, cand in mod normal acesta costa in jur de 3.000 de lei.

Reduceri mari vei prinde si la laptopuri si tablete, dar si la telefoane. Cauta cu atentie prin magazinele online si vei gasi oferte de sub 3.000 de lei pentru iPhone 7 cu 32 GB sau 3.500 lei pentru iPhone 8 cu 64 GB.

Trebuie doar sa stii unde sa te uiti si bineinteles sa dispui de bugetul necesar pentru a beneficia de ultimele reduceri de sezon. Nu lasa vremea mohorata de noiembrie sa te dea inapoi. Daca ai nevoie de bani, ii poti obtine si fara sa mergi prin frig pana la banca.

Poti accesa in doar cateva minute creditul de care ai nevoie pentru cumparaturile tale fara sa pleci din fata calculatorului, cu ajutorul Libra Internet Bank, care iti pune la dispozitie creditul excusiv online prin care poti lua pana la 20.000 de lei, cu super-dobanda (DAE 10,94%), ca sa-ti cumperi tot ce vrei de Black Friday!

...citeste mai departe despre "Reducerile de Black Friday continua! Numai bani sa fie" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#reduceri Black Friday, #credit online cumparaturi , #Stiri Finantare