Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profit din datoria statului: Merita sa investesti?

Profit din datoria statului: Merita sa investesti?
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a lansat, luni, prima emisiune de titluri de stat pentru populatie din ultimii 10 ani, iar cei interesati pot castiga ceva bani.

Perioada de subscriere se va incheia in data de 19 iunie.

Valoarea nominala a unui titlu de stat va fi de 1.000 de lei, iar titlurile sunt emise pe o perioada de doi ani. Emisiunea va fi scadenta la data de 25 iunie 2017.

"La data solicitarii, prin completarea formularului de subscriere, persoanele fizice vor indica nivelul dobanzii la care doresc sa cumpere titluri de stat, care trebuie sa fie cuprins in intervalul 1,75% - 2,15% pe an.

Dobanda platita investitorilor va fi fixa, nivelul acesteia urmand a fi stabilit si comunicat de catre MFP la momentul alocarii emisiunii, in data de 22 iunie 2015", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Finantele vizeaza sa atraga prin aceasta emisiune 100 de milioane de lei, insa valoarea ofertei poate fi majorata, in functie de cererea inregistrata in perioada de... citeste mai departe despre "Profit din datoria statului: Merita sa investesti?" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1024 ori