Penalul procedurii civile. Executarea silita a restantierilor la banca - Sfatul avocatului

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 09:22
1468 citiri

Am ales sa fac un material de interes general si l-am limitat la discutia despre executarea silita inceputa cu privire la contractele de credit incheiate cu furnizorii de servicii bancare in franci elvetiani (CHF) si euro.

L-am denumit "Penalul procedurii civile" fiindca executarea silita, mai precis cartea a V-a a procedurii civile, este de natura sa creeze, atunci cand este pusa in aplicare, o psihoza.

Atunci cand e executata silit, persoana este urmarita, amenintata cu evacuarea si recuperatorii de creante - camatarii, mai bine spus - o amentinta cu inchisoarea, ajungandu-se de multe ori in sfera amenintarilor personale.

Putem compara o persoana executata silit cu o persoana care este urmarita penal si urmeaza sa-si piarda libertatea, atunci cand discutam despre emotiile succedate de aceasta procedura ingrata.

Din pacate, procedura executarii silite s-a transformat demult intr-o procedura de imbogatire pentru unii si de saracire totala pentru altii.

Legea care-i lasa ...citeste mai departe despre "Penalul procedurii civile. Executarea silita a restantierilor la banca - Sfatul avocatului" pe Ziare.com

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#executare silita credit franci, #oprire executare silita, #solutii executare silita CHF , #Stiri Finantare