Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oferta Piraeus Bank pentru cei cu credite in franci elvetieni: Ce reduceri aplica si in ce conditii

Oferta Piraeus Bank pentru cei cu credite in franci elvetieni: Ce reduceri aplica si in ce conditii
Piraeus Bank Romania anunta ca ofera clientilor cu credite in franci elvetieni, garantate cu un imobil, posibilitatea conversiei in lei, cu discount imediat la sold de 15%, si inca doua reduceri succesive de cate 10% fiecare, odata la trei ani, pentru cei care nu inregistreaza intarzieri la plata ratelor mai mari de 89 de zile.

Piraeus Bank isi va contacta, in urmatoarea perioada, clientii care au luat credite in franci elvetieni pentru nevoi personale cu garantie imobiliara, ipotecare sau de investitii imobiliare, prioritari fiind cei care au intampinat dificultati la rambursarea creditelor.

Mai intai, acestora li se da posibilitatea ca soldul creditului in franci sa fie redus cu 15%, ulterior imprumutul este convertit in lei, iar apoi se aplica doua reduceri de cate 10%, la fiecare trei ani, daca pe parcursul acestor perioade nu se vor inregistra intarzieri la plata ratelor.

"Acum, oferta bancii permite reducerea soldului creditului si conversia acestuia in lei, ceea ce va ...citeste mai departe despre "Oferta Piraeus Bank pentru cei cu credite in franci elvetieni: Ce reduceri aplica si in ce conditii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 975 ori