Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig

Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig
Bonurile fiscale emise in data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paste, care a avut loc duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La cea de-a doua extragere, aferenta lunii martie, au iesit castigatoare bonurile fiscale emise la data de 3 martie 2017, in valoare de 935 de lei.

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a organizat, duminica, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

"Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale de duminica este cea organizata cu prilejul Sarbatorilor Pascale, la care participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Tot duminica, 16 aprilie, este programata si extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii", se arata in document.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. 'Loteria Romana' (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine).

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala. ...citeste mai departe despre "Numerele castigatoare de Paste la Loteria bonurilor fiscale - sanse duble de castig" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 737 ori