Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noua extragere la Loteria bonurilor fiscale: Vezi suma si ziua castigatoare

Noua extragere la Loteria bonurilor fiscale: Vezi suma si ziua castigatoare
Bonurile fiscale emise in data de 16 septembrie, cu o valoare de 274 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 - 30 septembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

"Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica va fi organizata prima etapa de selectie care va consta in extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare", a precizat Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Companiei Nationale "Loteria ...citeste mai departe despre "Noua extragere la Loteria bonurilor fiscale: Vezi suma si ziua castigatoare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 831 ori