Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nereguli la BNR? Explicatia bancii centrale despre raportul Curtii de Conturi

Nereguli la BNR? Explicatia bancii centrale despre raportul Curtii de Conturi
Zilele acestea mai multe publicatii au anuntat ca un raport al Curtii de Conturi prezinta nereguli la Banca Nationala a Romaniei.

In urma unei solicitari din partea Ziare.com, BNR a explicat datele din raportul Curtii de Conturi.

"Raportul Curtii de Conturi a Romaniei din 2014 reflecta relatia institutionala uzuala intre Curte, ca organ cu atributii de control si BNR. Acest Raport cuprinde unele constatari punctuale referitoare la aspecte cu caracter aleatoriu aferente activitatii comerciale a BNR din perioada anterioara controlului.

Banca Nationala a Romaniei nu a avut puncte de vedere divergente fata de cele exprimate in raport, considerand recomandarile formulate ca oportunitati de imbunatatire a activitatii, implementand chiar in timpul controlului unele dintre masurile stabilite de Curtea de Conturi.

Curtea a fost informata asupra masurilor intreprinse de banca centrala in implementarea recomandarilor primite, in conformitate cu termenele prevazute de aceasta", au ...citeste mai departe despre "Nereguli la BNR? Explicatia bancii centrale despre raportul Curtii de Conturi" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1198 ori