Natura nu ne datorează nimic. Cum poate responsabilitatea cetățenilor să repare daunele printr-o măsură simplă

Joi, 30 Martie 2023, ora 11:30
202 citiri
Natura nu ne datorează nimic. Cum poate responsabilitatea cetățenilor să repare daunele printr-o măsură simplă
FOTO Unsplash

Dezastrele naturale nu pot fi evitate și lovesc fără semne de avertizare. Inundațiile, alunecările de teren, cutremurele, toate acestea pun în pericol viața oamenilor: a noastră și a celor dragi.

Mai apoi, urmează daunele materiale. Casele pentru care cetățenii au muncit o viață, în care și-au crescut familia sau și-au creat amintiri pot ajunge în câteva secunde un munte de moloz.

Forțele naturii sunt periculoase, dezastruoase, cumplite, dar nu sunt malefice. Atunci când un fenomen natural extrem produce pagube, tendința este să dăm vina pe natură. Însă, dacă nu există resurse pentru a repara daunele, putem da vina doar pe lipsa responsabilității.

Când vine vorba de dezastrele naturale, asigurarea e singurul aspect asupra căruia avem control. PAID a lansat o campanie ce personifică cele 3 dezastre naturale acoperite de polița PAD și abordează cu umor relația lor cu lumea. Cutremurul, Inundația și Alunecarea de Teren devin niște personaje proscrise, neînțelese, care încearcă să descifreze modul în care oamenii se raportează la ele și motivul pentru care întreaga vină pentru pagubele create e pusă în spatele lor.

Merg la psiholog, se întâlnesc toți trei la bere, discută cu oamenii din jurul lor pentru a

aduce, de fapt, în discuție responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a ne proteja casa, în fața unor fenomene imprevizibile. Să nu ai un plan de rezervă în caz de dezastru natural e la fel de absurd ca și cum ai da vina pe vreme pentru pagubele create.

Dezastre la psiholog - Inundația

Dezastre la psiholog - Cutremurul

Dezastre la psiholog - Alunecarea de teren

Dezastre la bar

Când totul în jurul tău o ia la vale, asigurarea locuinței rămâne în picioare. Natura nu ne datorează nimic. E datoria noastră să ne gândim la viitor. Asigură-ți casa chiar azi pe www.paidromania.ro sau la orice asigurător ori broker de asigurări. ...citeste mai departe despre "Natura nu ne datorează nimic. Cum poate responsabilitatea cetățenilor să repare daunele printr-o măsură simplă" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#dezastre naturale, #polita pad, #PAID Romania , #Stiri Finantare