Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metrorex a incheiat o asigurare de pana la 1 milion de euro pentru a acoperi daunele suferite de calatori (Surse)

Metrorex a incheiat o asigurare de pana la 1 milion de euro pentru a acoperi daunele suferite de calatori (Surse)
Metrorex a incheiat trei contracte de asigurare cu Asirom, dintre care unul vizeaza acoperirea daunelor suferite de calatori in cazul unui accident, cu o limita maxima de despagubire de un milion de euro, au transmis surse din piata de asigurari.

De asemenea, unul dintre contracte vizeaza acoperirea raspunderea civila fata de terti, cu o limita totala de un milion de euro, iar un alt contract face referire la raspunderea generala fata de terti si are o limita totala de 100.000 euro.

Potrivit surselor citate, tranzactia a fost intermediata de Globasig.

"Prima de asigurare totala pentru cele trei polite este de 22.000 de euro, iar politele au fost incheiate cu fransiza 0 si au valabilitate de 12 luni", au transmis sursele din piata.

In noiembrie 2016, compania a lansat un anunt prin care si-a anuntat intentia de a achizitiona o asigurare de raspundere civila fata de terti pentru care avea disponibila o suma de 132.000 lei, potrivit aceleiasi surse.

Anul trecut, Metrorex a avut venituri totale de 717,77 milioane lei, potrivit datelor trimise Ministerului Finantelor. ...citeste mai departe despre "Metrorex a incheiat o asigurare de pana la 1 milion de euro pentru a acoperi daunele suferite de calatori (Surse)" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 571 ori