Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei

Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei
Loteria Romana organizeaza, duminica, in prima zi de Paste, o editie speciala a Loteriei bonurilor fiscale.

La extragere participa bonurile fiscale emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Potrivit Loteriei Romane, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Duminica, de Paste, la ora 19:00 va fi organizata prima etapa, care va consta in extragerea bilelor ce vor determina luna si ziua emiterii, precum si valoarea bonurilor castigatoare. Inregistrarea extragerii speciale a Loteriei bonurilor fiscale de Paste va fi difuzata pe TVR1, incepand cu ora 20:50. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Detalii despre prima etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din 8 aprilie 2018

Extragerea va avea trei etape:

- etapa I: va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 3;

- etapa II: in functie de luna castigatoare, va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei in care au fost emise bonurile castigatoare, dupa cum urmeaza:

- pentru luna ianuarie, o bila cu numere de la 22 la 31;

- pentru luna februarie, o bila cu numere de la 1 la 28;

- pentru luna martie, o bila cu numere de la 1 la 23;

- etapa III: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscaliz... citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1053 ori
Citeste mai multe despreLoteria bonurilor fiscale Paste