Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei

Sambata, 07 Aprilie 2018, ora 09:56
1437 citiri
Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei
Foto: Arhiva Pixabay

Loteria Romana organizeaza, duminica, in prima zi de Paste, o editie speciala a Loteriei bonurilor fiscale.

La extragere participa bonurile fiscale emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Potrivit Loteriei Romane, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Duminica, de Paste, la ora 19:00 va fi organizata prima etapa, care va consta in extragerea bilelor ce vor determina luna si ziua emiterii, precum si valoarea bonurilor castigatoare. Inregistrarea extragerii speciale a Loteriei bonurilor fiscale de Paste va fi difuzata pe TVR1, incepand cu ora 20:50. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Detalii despre prima etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din 8 aprilie 2018

Extragerea va avea trei etape:

- etapa I: va fi extrasa o bila pentru determinarea lunii bonurilor castigatoare, cu numere de la 1 la 3;

- etapa II: in functie de luna castigatoare, va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei in care au fost emise bonurile castigatoare, dupa cum urmeaza:

- pentru luna ianuarie, o bila cu numere de la 22 la 31;

- pentru luna februarie, o bila cu numere de la 1 la 28;

- pentru luna martie, o bila cu numere de la 1 la 23;

- etapa III: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Extragerea va fi realizata cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscaliz... citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Extragere speciala de Paste, cu fond de premiere de 1 milion de lei" pe Ziare.com

"Rabla pentru tractoare": ce sprijin nerambursabil pot primi micii fermieri de la Administrația Fondului pentru Mediu
"Rabla pentru tractoare": ce sprijin nerambursabil pot primi micii fermieri de la Administrația Fondului pentru Mediu
Guvernul va finanța, prin intermediul Fondului pentru Mediu, programul „Rabla pentru tractoare”, a anunțat premierul Ciolacu, joi, 30 mai, în ședința Executivului. Suma alocată pentru...
Cum arată un complex rezidențial de lux din cea mai bogată zonă a Capitalei FOTO
Cum arată un complex rezidențial de lux din cea mai bogată zonă a Capitalei FOTO
Dezvoltatorul imobiliar La Gloire Elite, condus de Andrei Iușut, a investit 8,5 milioane de euro în noul său proiect LONDRA 38. Clădirea ultra-boutique se află în zona Dorobanți Capitale și...
#Loteria bonurilor fiscale Paste , #Stiri Finantare