Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc o noua extragere

Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc o noua extragere
Duminica, 18 februarie, are loc o noua extragere a bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 ianuarie. Vor fi acordate 100 de premii dintr-un fond de un milion de lei.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape, se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Duminica e prima etapa, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare, iar daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

De asemenea, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR).

Cererile de revendicare ale premiilor pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Cei care detin bonurile castigatoare trebuie sa le depuna in original, alaturi de o copie dupa buletin si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, potrivit sursei citate.

"Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine", se mai arata in comunicat. ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Duminica are loc o noua extragere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 666 ori