Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Loteria bonurilor fiscale: Afla daca ai castigat

Loteria bonurilor fiscale: Afla daca ai castigat
Bonurile in valoare de 59 lei emise in data de 30 mai au iesit castigatoare la cea mai recenta extragere a Loteriei bonurilor fiscale.

Toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile.

Fondul total este de un milion de lei si se va imparti la maxim 100 de castigatori.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La extragerea din luna mai, pentru bonurile din aprilie, au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 144 lei emise pe 18 aprilie.

In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. ...citeste mai departe despre "Loteria bonurilor fiscale: Afla daca ai castigat" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 714 ori