Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Extragere speciala de Craciun in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale

Extragere speciala de Craciun in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale
Ministerul de Finante organizeaza, duminica, o extragere speciala a Loteriei Bonurilor Fiscale, unde vor participa bonurile emise in perioada 1 aprilie - 8 decembrie 2017.

"La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata duminica, 24 decembrie 2017, cu prilejul Craciunului, participa bonurile fiscale emise intre 1 aprilie - 8 decembrie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc duminica, 24 decembrie, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori", informeaza ministerul intr-un comunicat de presa.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:45.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-urile Ministerului Finantelor, ANAF si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF. ...citeste mai departe despre "Extragere speciala de Craciun in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 746 ori