Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat

Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat
Doar patru dintre bancile mari din Romania le ofera clientilor posibilitatea de a-si interoga gratis soldurile la bancomat.

Astfel, pentru interogare sold la BCR clientii platesc 0,2 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 4,5 lei, pentru incasarile interbancare se iau 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite, arata Ziarul Financiar.

La BRD interogarea soldului este gratuita, pentru administrarea contului curent comisionul este de 4,2 lei, incasarile interbancare costa 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Clientilor de la Banca Transilvania li se opresc 0,3 lei pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este gratuita, incasarile interbancare sunt intre 2,7 lei si 18 lei, iar cele intrabancare costa intre 1,5 lei si 8 lei.

La Raiffeisen pentru interogare sold clientii platesc 0,3 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 2,5 lei, pentru incasarile interbancare se ia intre 3 si 7 lei lei, iar cele intrabancare sunt ...citeste mai departe despre "Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1283 ori