Deutsche Bank are din nou un neamt la conducere: Trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri

Luni, 09 Aprilie 2018, ora 11:02
1633 citiri
Deutsche Bank are din nou un neamt la conducere: Trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri

Deutsche Bank trebuie sa isi redobandeasca "foamea de afaceri", a declarat noul director general al celei mai mari banci din Germania, Christian Sewing, numit in functie duminica seara in locul britanicului John Cryan, transmite Bloomberg.

Sewing, care inainte de numire era directorul operatiunilor de retail ale Deutsche Bank, a spus ca banca trebuie sa ia decizii mai rapid si sa elimine birocratia inutila.

"Inceputul de an a fost solid, dar aceasta nu poate fi ambitia noastra. In privinta veniturilor, trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri", a afirmat Sewing intr-o scrisoare adresata angajatilor, publicata luni.

Sewing, in varsta de 47 de ani, a fost numit duminica seara ca inlocuitor al directorului general John Cryan, in cadrul reorganizarii consiliului de administratie care are ca scop reluarea cresterii veniturilor. Decizia a pus capat tensiunilor puternice din ultimele doua saptamani din cadrul celei mai mari banci de investitii din Europa, pe parcursul carora Cryan s-a luptat sa isi pastreze functia, in timp ce presedintele bancii a discutat cu posibili inlocuitori ai acestuia.

"Numirea lui Sewing in functia de CEO este o solutie inteligenta. Deutsche Bank trebuie sa se foloseasca acum de sansa de a-si reanaliza din nou strategia. In special in domeniul activitatilor de investment banking consideram ca este nevoie de ajustare", a apreciat Ingo Speich, manager de fonduri la Union Investment.

Citeste mai departe despre "Deutsche Bank are din nou un neamt la conducere: Trebuie sa ne redobandim foamea de afaceri" pe Ziare.com.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Deutsche Bank CEO , #Stiri Finantare