Curs valutar: Euro creste, dupa trei zile de scadere

Joi, 25 Aprilie 2019, ora 13:40
864 citiri
Curs valutar: Euro creste, dupa trei zile de scadere
Foto: Arhiva Ziare.com

Euro a revenit la crestere joi, dupa trei zile de scadere. Si dolarul a crescut destul de mult.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a cotat un euro la 4,7581 de lei/unitate, in crestere cu 0,04% fata de sedinta de miercuri.

Dolarul american a crescut destul de mult, fiind cotat de BNR la 4,2354 de lei/unitate, cu 0,75% mai mult fata de ziua precedenta.

Aceeasi situatie este si in cazul francului elvetian, care a crescut, joi, si a ajuns la 4,1831 de lei/unitate, fata de miercuri cand a fost 4,1644 de lei.

Si lira sterlina a crescut si a depasit pragul de 5,5 lei. Aceasta este 5,5051 lei, fata de 5,4872 lei, cat a fost cotata miercuri.

Pretul gramului de aur a crescut de mult. BNR a anuntat ca acesta costa 175,4578 de lei, fata de 173,6953 de lei cat a fost miercuri.

Iata care a fost cursul valutar de miercuri

A.G. ...citeste mai departe despre "Curs valutar: Euro creste, dupa trei zile de scadere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#curs valutar 25 aprilie, #curs bancar 25 aprilie , #Stiri Finantare