Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum obții finanțare pentru un credit de nevoi personale, 100% online, direct de pe telefonul mobil

Cum obții finanțare pentru un credit de nevoi personale, 100% online, direct de pe telefonul mobil

Niciodată nu a fost mai simplu accesarea un credit de nevoi personale, cu dobânda fixă, pentru persoane fizice. Instituțiile financiare nebancare sau bancare oferă acum o nouă modalitate digitală, fără deplasări în sucursale, prin care clienții pot obține, de pe telefonul mobil, până la 50.000 lei direct în contul lor, prin intermediul aplicațiilor mobile.

Soluția de creditare 100% online se bazează pe tehnologii inovatoare precum recunoașterea facială, preluarea datelor din sisteme financiare publice, precum și sisteme automate de analiză. Toate acestea le oferă clienților posibilitatea obținerii unui credit într-un timp record, în doar câteva minute, la orice oră, de oriunde.

Cum pot fi accesate creditele online

Procesul de aplicare pentru un credit online durează câteva minute, de la instalarea aplicației mobile, crearea contului, poză după buletin și selfie, urmate de completarea cererii de creditare cu date personale, analiza pentru aprobarea creditului și semnarea electronică a contractului.

Cine și cum poate obține un credit exclusiv online?

Aproape oricine poate lua un credit dacă îndeplinește câteva criterii de eligibilitate, cum ar fi vârsta, vechime la locul de muncă și un venit minim incasat lunar. Pentru a obține un credit 100% online, veniturile celor care aplică trebuie să fie înregistrate în baza de date a ANAF (Agenția Naționale de Administrare Fiscală). Astfel, în urma interogării veniturilor, sistemul va formula un răspuns automatizat și astfel clienții pot avea suma necesară realizării urgențelor sau planurilor în doar câteva minute.

Pe ce perioadă se poate contracta un credit?

Cei care aplică pot lua un credit online pe o perioadă între 2 și 59 luni (5 ani). Configurarea creditului, suma solicitată și perioada aleasă se stabilește în funcție de nevoile fiecărei persoane. Se recomandă analiza personală a veniturilor și modul în care acestea pot fluctua pe termen mediu și lung, pentru a decide varianta cea mai potrivită. După ce solicitarea de credit a fost aprobată online, contractul se semnează folosind semnătura electronică.

Cum găsesc cel mai bun credit?

Credex, instituție financiară nebancară, propune o soluție financiară la îndemâna tuturor, prin accesarea site-ului www.credex.ro sau a aplicației mobile. În plus, până la finalul lunii ianuarie, pentru orice credit de nevoi personale de minim 4.000 lei, clie ...citeste mai departe despre "Cum obții finanțare pentru un credit de nevoi personale, 100% online, direct de pe telefonul mobil" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 454 ori