Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai bune modalități de a economisi bani si de ce e bine să începi să o faci cât mai repede

Cele mai bune modalități de a economisi bani si de ce e bine să începi să o faci cât mai repede

Ești o persoană care lucrează mult și nu are timp să facă prea multe calcule și să se gândească mereu la planuri financiare de investiții pentru că iți pare complicat. Cu toate acestea, îți dorești să economisești niste bani atunci când poți și, mai ales, atunci când ai. Mai mult, operațiunea să o poți face spontan și fară prea multe bătăi de cap.

Ziare.com iți explică în cadrul rubricii Banii tăi prin ce instrumente financiare poți face depuneri succesive și poți retrage bani, în siguranță, atunci când ai nevoie.

Poți pune bani deoparte pentru planurile tale importante fără să stai prea mult pe gânduri dacă iți deschizi un cont de economii iar instituția financiară la care vei deschide un astfel de cont îți vă oferi o mică dobândă pentru sumele adunate, permițându-ți, în același timp, să ai un control permanent asupra banilor. Poți face asta prin:

contul de economii, în care ai flexibilitate că la contul curent și dobânzi că la depozite. poți economisi oricând și de oriunde, prin Internet și Mobile Banking.depozit cu depuneri ulterioare, unde ai un singur depozit cu dobândă atractivă, pe care-l poți alimenta prin depuneri repetate.

Astfel, prin aceste instrumente financiar-bancare economisești în ritmul tău și poți beneficia de:

flexibilitate, prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriundedobânzi atractive și beneficiezi de dobânzi la depozite și de bonusuri de dobândă dacă foloseșți Mobile Bankingdepozite garantate, pentru că banii tăi sunt în siguranță. Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate prin lege, de FGDB

CEC Bank te invață să fii responsabil cu banii tăi! ...citeste mai departe despre "Cele mai bune modalități de a economisi bani si de ce e bine să începi să o faci cât mai repede" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 467 ori