Cum alegi eficient şi sigur pachetul de cont bancar care ți se potrivește cel mai bine. Învaţă să ai acces permanent la o multitudine de servicii

Joi, 07 Aprilie 2022, ora 08:30
1399 citiri
Cum alegi eficient şi sigur pachetul de cont bancar care ți se potrivește cel mai bine. Învaţă să ai acces permanent la o multitudine de servicii
Economisești bani cu serviciile bancare la pachet FOTO Pixabay.com

Produsele pe care intituţiile financiar-bancare le pun la dispoziție clienților sunt din ce în ce mai variante, mai atractive și, mai ales, ancorate în realităţile economice şi tehnologice actuale.

Motiv pentru care soluțiile pe care le ai la îndemnă pot îndelplini rapid și în siguranță orice necesar de doleanţe dacă ai toate informaţiile, dacă eşti cetăţean român şi ai peste 18 ani.

Ziare.com îți explică în cadrul rubricii Banii tăi cum poţi alege pachete de cont bancar care sunt adaptate nevoilor pe care trebuie să le acoperi, la un moment dat, si pe care le poti obţine inclusiv dacă te afli în străinătate.

În zilele noastre, băncile și produsele oferite de acestea pot îndeplini numeroase necesitați financiare și, pe această cale, când vrei să deschzi un cont, acestea îți pun la dispoziție pachete de cont curent și carduri personalizate nevoilor tale.

Prin semnarea unui singur contract, poţi beneficia de siguranță și de acces permanent la o multitudine de servicii, într-un singur pachet.

Printre serviciile de care poti beneficia în cadrul pachetelor de cont bancar se pot regăsi:

Card de debit - Card de debit Visa sau Visa Classic pentru Pachetele Bun Venit/Smart/Pensionar, respectiv Visa Gold în cazul pachetului Premium;Mobile Banking și/sau Internet Banking - servicii la distanță: Realizezi operațiuni bancare oricând și de oriunde, în condiții de confort și siguranță;Info SMS - prin Serviciul Info SMS primești alerte la fiecare tranzacție din contul bancar/de pe cardul tău și informații despre soldul disponibil.

Spre exemplu, sunt bănci care vin către clienti cu pachetele de cont bancar unde ai un singur comision lunar de administrare și multiple servicii incluse. Astfel, economisești bani cu serviciile bancare la pachet, comisionul lunar de administrare a pachetului fiind mai mic decât comisioanele individuale pentru serviciile incluse.

Ca să rezolvi de la distanţă, adică în mediul online, nu trebuie decât să ai o conexiune sigură la internet, să completezi datele solicitate și un consultant te va contacta pentru a-ți oferi detaliile necesare și pentru a stabili împreună ce produs ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, poţi suna la un număr special pe care îl găseşti pe site-ul instituţiei fnanciar-bancare, la secţiunea "pachete de cont bancar".

CEC Bank te învaţă să fii responsabil cu banii tăi! ...citeste mai departe despre "Cum alegi eficient şi sigur pachetul de cont bancar care ți se potrivește cel mai bine. Învaţă să ai acces permanent la o multitudine de servicii" pe Ziare.com

Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
În lumea antreprenorială, cash flow-ul (fluxul de numerar) este precum motorul afacerii tale. Există adesea o linie foarte subțire între prosperitate și dificultate financiară. De la...
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Sănătatea orală în România rămâne în continuare o problemă majoră. Cu toate că vedem cabinete stomatologice tot mai frecvent, românii se află în coada Europei când vine vorba de...
#cont bancar, #carduri, #servicii, #produse, #Banca, #mobile banking, #card de debit, #online, #SMS, #Internet , #Stiri Finantare