Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Credit in valoare de 100 milioane dolari pentru China

Credit in valoare de 100 milioane dolari pentru China
Banca Mondiala a aprobat un credit de 100 milioane dolari pentru a sprijini China in promovarea micilor afaceri si dezvoltarea economica sustenabila, informeaza agentia EFE.

China incearca sa-si imbunatateasca eficienta cresterii economice, de 11,1 la suta in primul trimestru al anului, si sa-si diversifice resursele, astfel incat acestea sa contribuie la crearea de locuri de munca si sa se conformeze normelor de mediu.

O posibila sursa de crestere este sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii si a micilor afaceri, majoritatea private, care, in ciuda contributiei la economia Chinei, s-au transformat intr-un domeniu uitat in ceea ce priveste acordarea de credite de catre bancile nationale.

Proiectul de finantare a intreprinderilor mici si mijlocii ar putea sa sprijine si Banca de Dezvoltare a Chinei (CDB) in concesionarea de credite si sa acorde ajutor tehnic pentru companiile financiare.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 977 ori