Ciolos spune ca Guvernul PSD face plati la timp gratie tehnocratilor, iar Dragnea se lauda fara scrupule

Luni, 06 Martie 2017, ora 07:21
1159 citiri
Ciolos spune ca Guvernul PSD face plati la timp gratie tehnocratilor, iar Dragnea se lauda fara scrupule
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca anul trecut subventiile pentru fermieri s-au acordat cu intarziere pentru ca Guvernul Ponta a luat tarziu deciziile privind schemele de subventionare, iar guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subventiei pentru ca tehnocratii "si-au facut treaba corect, spre deosebire de cei dinaintea lor".

"Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de Guvernul PSD.

Este vorba de subventiile fermierilor. Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca Guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati", a scris Dacian Ciolos, duminica seara, pe Facebook.

Fostul prim-ministru a adaugat ca acest fapt "nu l-a deranjat" pe Liviu Dragnea "sa dea vina pe guvernul tehnocrat".

"Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans in decembrie o mare parte din subventia cuvenita de fermieri pentru acest an", a completat el.

Dacian Ciolos a mai spus ca, "datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat Guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subventiei".

"Pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra", a completat fostul prim-ministrul.

El a sustinut ca Liviu Dragnea "se lauda fara scrupule" cu ceea ce au lasat pregatit ministrii tehnocrati.

"Acum, vad ca domnul Dragnea se lauda fara scrupule cu ceea ce am lasat noi pregatit. Nu ma mai mira nimic insa din partea dumnealui. Important este ca fermierii isi primesc in sfarsit subventia la timp. Cred, totusi, ca e important ca lumea sa stie cum sta treaba", a conchis Dacian Ciolos.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica, pe Facebook, ca apar primele semne privind diferenta dintre guvernarea PSD-ALDE si cea tehnocrata, in conditiile in care ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, pana in acest moment, peste 70% din fermieri si-au primit subventiile pentru campania de primavara, in timp ce Guvernul tehnocrat a acordat, anul trecut, subventiile abia in ...citeste mai departe despre "Ciolos spune ca Guvernul PSD face plati la timp gratie tehnocratilor, iar Dragnea se lauda fara scrupule" pe Ziare.com

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#Ciolos suventii fermieri Dragnea, #Dragnea lauda Guvern subventii fermieri , #Stiri Finantare