Cele mai nefericite moduri de a pune bani deoparte

Joi, 26 Mai 2016, ora 09:30
3073 citiri
Cele mai nefericite moduri de a pune bani deoparte

Cand vine vorba de pus bani deoparte, oamenii demonstreaza inca o data cat pot fi de inventivi, chiar daca unele metode traditionale de economisire folosite si in ziua de astazi pot starni rasul cititorilor... sau plansul celor care recurg la ele.

Expresii ca "a pune banii la saltea" sau "la ciorap" sunt folosite de multe ori cu sensul propriu de cei care considera ca banii lor sunt mai in siguranta intr-o cutie de pantofi decat intr-un cont bancar.

Chiar daca economiile sunt tinute de cele mai multe ori in valuta, "depozitele" sunt facute in continuare in sertarul cu lenjerie ori sub salteaua cumparata de la teleshopping.

Aceste variante de economisire s-au dovedit insa de multe ori paguboase pentru "deponenti", care s-au trezit cu agoniseala de o viata dusa pe Apa Sambetei.

Cateva cazuri celebre au fost semnalate in presa interna, dar si de peste hotare, ale unor strangatori neinspirati, care au pierdut tot ce au reusit sa adune de-a lungul anilor.

Au patit-o si niste ...citeste mai departe despre "Cele mai nefericite moduri de a pune bani deoparte" pe Ziare.com

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#depozit blitz persoane fizice, #cum faci economie, #economii bani, #depozit bancar , #Stiri Finantare