Cele mai bune carduri de cumparaturi in ianuarie 2021

Luni, 28 Decembrie 2020, ora 05:01
1990 citiri
Cele mai bune carduri de cumparaturi in ianuarie 2021
Foto: Pixabay.com

Desi multi cred ca reducerile cele mai mari se gasesc in luna decembrie, cand toata lumea este in goana dupa cadouri, de fapt, acestea pot fi gasite in ianuarie. In aceasta luna sunt si adevarate perioade de discounturi legale. Ziare.com v-a pregatit un material despre cele mai bune carduri de credit pe care le puteti folosi la achizitia mai multor bunuri.

CEC Bank pare sa aiba cel mai bun card de credit pentru cumparaturi, daca ne uitam la DAE cu care vin aceste produse bancare. Cardul are o perioada de gratie de 59 de zile si o DAE de 15,94%. Taxa de emitere a cardului este de 0 lei, in timp ce pentru administrarea lui veti achita 4 lei pe luna. Daca doriti sa retrageti bani de pe card de la ATM-ul bancii, comisionul este de 1% sau minim 2 lei.

In schimb, pentru retrageri de la ATM-urile altor banci, comisionul este 1% plus inca 3 lei, deci considerabil mai mare.

In magazinele partenere bancii se accepta maximum 12 rate fara dobanda. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui card este rata minima pe care trebuie sa o platiti, aceasta fiind de 2%. Cu toate acestea, recomandam ca odata ce ati cheltuit bani de pe card, sa nu va limitati la a achita doar rata minima. MasterCard CEC are o limita superioara de 60.000 de lei.

Al doilea card de credit, dupa DAE (17,52%), este Cardul de credit online de la Libra Internet Bank, ce vine cu o limita maxima de 20.000 de lei. Dar pentru a putea beneficia de el, va trebui sa aveti un venit minim de 1.500 de lei. A nu se intelege ca veti avea pe card 20.000 de lei, daca aveti minim acel venit.

Banca va mai cere sa aveti o vechime la ultimul loc de munca cuprinsa intre 6 si 18 luni. Si, dupa datele afisate pe Conso.ro, cardul vine cu o rata minima de plata de 0% si o perioada de gratie de 56 de zile.

Libra Internet Bank nu cere nici un comision pentru emiterea cardului, dar are o taxa de administrare de 4 lei pe luna. Iar daca retrageti bani de la propriul ATM al bancii, atunci veti achita un comision de 0,2% din suma. In schimb, pentru retragerile de la alte bancomate, taxa este de 0,75% plus 2,5 lei.

BCR are un card cu cashback numit BCR Ikea, care vine cu o limita de 20.000 de lei si o rata minima de plata de 3%, perioada de gratie fiind de 55 de zile. Dobanda Anuala Efectiva a acestui card este de 17,65%. Ceea ce-l face al treilea card ca avantaj din punct de vedere al DAE. Dar aici s-ar putea sa aveti ceva mai multe avantaje datorita optiunii de cashback, adica mai primiti ceva bani ...citeste mai departe despre "Cele mai bune carduri de cumparaturi in ianuarie 2021" pe Ziare.com

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#car de credit, #card de cumparaturi, #carduri de credit DAE , #Stiri Finantare