Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce trebuie sa stii atunci cand ti se pune sechestru pe bunuri. Si animalele pot fi vizate - Sfatul avocatului

Ce trebuie sa stii atunci cand ti se pune sechestru pe bunuri. Si animalele pot fi vizate - Sfatul avocatului
Ce trebuie sa stii atunci cand executorul iti bate la usa? Sau cand ti se pune sechestru pe bunuri? Cum poti contesta procedura in instanta? E important sa-ti cunosti drepturile, mai ales ca ai putea ramane fara lucrurile de valoare si chiar fara animale.

Trebuie spus ca executarea silita reprezinta modalitatea prin care creditorul, apeland la executorul judecatoresc, incearca recuperarea unor creante, prin scoaterea la vanzare a bunurilor, fie mobile, fie imobile ale debitorului.

Cate feluri de executare silita exista?

Legea prevede 3 tipuri de forme de executare silita:

- executarea silita imobiliara: vanzarea bunurilor imobile (terenuri si cladiri, de exemplu) in totalitate sau in parte ale debitorului;- executarea prin poprire: fie direct asupra conturilor debitorului, fie prin infiintarea popririlor la terte persoane ce au obligatii catre acesta;- executarea mobiliara: vizeaza vanzarea efectiva a bunurilor mobile (masina, obiecte ce pot fi mutate din casa etc.) ale ...citeste mai departe despre "Ce trebuie sa stii atunci cand ti se pune sechestru pe bunuri. Si animalele pot fi vizate - Sfatul avocatului" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 957 ori