Cardurile si ATM-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 14:24
2505 citiri
Cardurile si ATM-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata
Foto: Arhiva Ziare.com

Bancpost a anuntat miercuri ca ATM-urile, cardurile si POS-urile bancii nu vor functiona in noaptea de 22-23 septembrie, in intervalul orar 22:00 - 8:00, din cauza unor lucrari de imbunatatire a sistemului informatic.

"Cardurile, ATM-urile si POS-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de 22/23 septembrie 2017, in intervalul orar 22:00 - 8:00 a.m., pe fondul unor lucrari de imbunatatire la sistemul informatic", se arata in comunicatul Bancpost, subsidiara din Romania a bancii grecesti Eurobank.

Bancpost recomanda clientilor sa efectueze operatiunile inainte de perioada mentionata. Pentru detalii suplimentare si asistenta, clientii sunt sfatuiti sa ia legatura cu banca.

Banca Transilvania, a doua institutie de credit dupa active de pe piata romaneasca, a anuntat recent ca poarta negocieri privind preluarea Bancpost, finalizarea discutiilor fiind estimata pentru sfarsitul lunii octombrie, dupa parcurgerea etapelor necesare si dupa obtinerea aprobarilor.

Bancpost are, la nivel national, o retea de peste 530 ATM-uri si 6.100 POS-uri. Banca avea, la finalul anului trecut, o cota de piata de 2,96%, fata de 3% in 2015, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Bancpost se afla pe lista Ministerului de Finante, trimisa Parlamentului, fiind una dintre cele 31 de banci care nu ar fi declarat profit in ultimii cinci ani. ...citeste mai departe despre "Cardurile si ATM-urile Bancpost nu vor functiona in noaptea de vineri spre sambata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Bancpost lucrari sistem IT, #Banca Transilvania preia Bancpost, #ATM Bancpost nu functioneaza , #Stiri Finantare