Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF il executa pe Dan Voiculescu - scoate la licitatie un imobil din grupul Grivco, sub pretul de evaluare

ANAF il executa pe Dan Voiculescu - scoate la licitatie un imobil din grupul Grivco, sub pretul de evaluare
ANAF scoate la licitatie un activ imobiliar al familiei lui Dan Voiculescu, in vederea acoperirii prejudiciului din dosarul ICA.

Acesta consta in 3 hectare, plus cladiri cu destinatie de birouri, laboratoare, depozite, magazii, garaj si ateliere si este situat in strada Garlei nr. 1D din Sectorul 1 al Capitalei, informeaza Profit.ro.

Pretul de pornire al licitatiei este 64,07 milioane lei fara TVA, pasul de licitare va fi de 5% din acesta. Iar garantia de participare este de 10% din pretul de pornire. Imobilul a fost evaluat la valoarea de 76,25 milioane lei, conform Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Pe 22 octombrie, intre orele 10:00 si 15:00, Fiscul organizeaza o vizionare a activului.

La adresa respectiva, in trecut au avut sediu mai multe firme din grupul Grivco, printre care si Grivco Agro, transformata ulterior in Agro Seed Muntenia.

Imobilul a fost confiscat de la Dan Voiculescu in vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori si confirmat de instanta in dosarul ICA, in care acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Citeste si Cat a recuperat statul din prejudiciul provocat de Voiculescu. Raspunsul oficial de la ANAF ...citeste mai departe despre "ANAF il executa pe Dan Voiculescu - scoate la licitatie un imobil din grupul Grivco, sub pretul de evaluare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 935 ori