Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agentia Domeniilor cauta investitori in irigatii

Agentia Domeniilor cauta investitori in irigatii

Firmele si persoanele fizice interesate de preluarea SNIF pot depune, incepind de marti, scrisori de intentie la Agentia Domeniilor Statului (ADS), a declarat presedintele institutiei, Daniel Dragan, potrivit MEDIAFAX.

Anuntul de vinzare a SNIF ar putea fi publicat in urmatoarele doua-trei luni. "Anuntul si pachetul de actiuni pe care il vom scoate la vinzare vor fi publicate numai dupa ce se vor parcurge toate etapele necesare pregatirii privatizarii. Trebuie efectuate un inventar al patrimoniului, delimitarea patrimoniului intre SNIF si ANIF (Administratia Nationala Imbunatatiri Funciare), un raport de evaluare si refacuta situatia economica a societatii", explica Dragan.

SNIF are un capital social de 19,98 milioane de lei si e detinuta in integralitate de stat, prin ADS. SNIF a rezultat prin divizarea fostei societati omonime in doua entitati, respectiv scoasa la vinzare si care efectueaza lucrarile de amenajare a irigatiilor, desecari, drenaje, indiguiri si combaterea eroziunii solului, si ANIF, regie care stabileste lucrarile ce vor fi efectuate de SNIF.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=13686&art=35129&cHash=c1eb9329c8>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1051 ori