Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Au inceput inscrierile in programul START. Vezi cum poti accesa finantare de la stat

Au inceput inscrierile in programul START. Vezi cum poti accesa finantare de la stat


Intreprinzatorii care doresc sa-si infiinteze sau sa-si dezvolte o afacere pot sa se inscrie, in perioda 29 iulie - 12 august 2013, in cadrul programului START, pentru a obtine finantare din partea statului.

Prin programul START, destinat sustinerii intreprinderilor mici si mijlocii si microintreprinderilor, statul acorda beneficiarilor alocatii financiare nerambursabile de maximum 70% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar.

"Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START" incurajeaza si stimuleaza infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), fiind implementat de Ministerul Economiei, prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM (AIPPIMM).

Cititi continuarea articolului pe Avocatnet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2321 ori