Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radiocom se imprumuta pentru implementarea WiMax

Radiocom se imprumuta pentru implementarea WiMax

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) vrea sa ia un credit bancar de circa 10 milioane euro pe o perioada de doi ani pentru implementarea proiectului WiMax, potrivit unui anunt al societatii de pe e-licitatie.ro, preluat de NewsIn.

Creditul va fi luat printr-o negociere accelerata ce va avea loc la 31 mai. Selectia bancilor se va face in functie de cifra de afaceri. Astfel, vor fi selectati primii trei ofertanti, in ordine descrescatoare a cifrei de afaceri. Bancile interesate sa participe la negocieri trebuie sa depuna o garantie de participare de 32.380 lei.

Reprezentantii Radicom declarau pentru NewsIn la inceputul anului ca Societatea are prevazute pentru 2010 doua mari proiecte de investitii, respectiv dezvoltarea retelei de acces broadband WiMax fix in resedinte de judet si in alte locatii, in valoare de 153 milioane lei, si demararea proiectului de implementare a televiziunii digitale, in valoare de 135 milioane lei.

De asemenea, Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) si-a planificat pentru acest an venituri totale de 359,9 milioane lei si cheltuieli pentru investitii de 251,8 milioane lei, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli (BVC) al companiei, publicat in Monitorul Oficial.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1739 ori
Citeste mai multe despreradiocom wimax euro credit