Unicredit Tiriac Bank a redus dobanzile la Creditul pentru Orice

Luni, 29 Iunie 2009, ora 18:49
2724 citiri
Unicredit Tiriac Bank a redus dobanzile la Creditul pentru Orice

Unicredit Tiriac Bank a scazut dobanzile la Creditul pentru Orice cu pana la 4,8 puncte procentuale, simplificand procedurile de acordare, a anuntat luni banca, informeaza NewsIn.

Dobanzile variabile pentru Creditul pentru Orice variaza, in prezent, intre 14,2% si 15,2% pe an la lei si intre 16,65% si 18,65% la euro, in timp ce dobanzile fixe se situeaza in intervalul 17% si 20,5% pe an la lei si intre 18,5% si 23% pe an la euro.

Unicredit Tiriac Bank nu percepe comision lunar pentru creditele in euro, iar pentru cele in lei, comisionul se ridica la 0,5% pe luna.

Clientii persoane fizice pot accesa credite de pana la 20.000 euro pe cel mult 10 ani, iar banca solicita documentul de identitate si o dovada a veniturilor.

In cazul Creditului pentru Orice Expres, Unicredit cere doar fluturasul de salariu.

Banca nu solicita fisa fiscala sau cartea de munca, iar venitul minim acceptat a fost redus la 400 lei pentru creditul de nevoi personale negarantat si la 350 lei pentru creditul de consum Metro.

De asemenea, clientii bancii au posibilitatea sa incheie o asigurare, prin care asiguratorul va prelua plata ratelor in caz de somaj sau incapacitate de munca.

"Cooperarea cu divizia UniCredit specializata in credite de consum vine in intampinarea catorva dintre asteptarile principale ale clientilor nostri, care se refera la reducerea formalitatilor necesare obtinerii unui imprumut, a timpului de aprobare si a costurilor", a spus vicepresedintele Unicredit Tiriac Bank, responsabil pe Directia de Retail, Zoltan Major.

Creditele negarantate si creditele de consum pot fi accesate prin UniCredit Consumer Financing IFN SA prin 221 de sucursale ale Unicredit Tiriac Bank si 24 de agentii Metro, mai arata comunicatul.

UniCredit Consumer Financing IFN este subsidiara din Romania a UniCredit Family Financing Bank, banca ce face parte din UniCredit Group, cu specializare in furnizarea de solutii de creditare pentru familii. Prezenta in Italia, Germania, Bulgaria, Polonia, Rusia si, din anul 2008, in Romania, compania financiara are aproximativ 3,9 milioane de clienti persoane fizice in Europa.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group si are in prezent circa 600.000 clienti si 245 de sucursale.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#unicredit, #tiriac, #bank, #credit, #proceduri , #IFN