Finantare UE de doua milioane de euro pentru filmele digitale

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 15:00
2742 citiri
Finantare UE de doua milioane de euro pentru filmele digitale

Comisia Europeana finanteaza cu aproape doua milioane de euro circulatia filmelor in epoca digitala, in Uniunea Europeana.

Prin actiunea pregatitoare "Circulatia filmelor in epoca digitala" vor fi sprijinite financiar proiectele care isi propun sa experimenteze lansarea simultana sau cvasi-simultana pe ansamblul suporturilor de difuzare si pe mai multe teritorii europene.

Limitate la opere cinematografice europene si la distributia acestora in tarile din Uniunea Europeana, proiectele trebuie sa acopere un numar substantial de filme si teritorii.

Proiectele vor trebui, de asemenea, sa prevada la sfarsitul actiunii organizarea unei reuniuni publice menite sa prezinte profesionistilor si autoritatilor publice principalele rezultate ale experimentului si concluziile aferente.

Pentru a fi eligibile, propunerile trebuie inaintate de un grup care sa indeplineasca urmatoarele trei criterii: sa cuprinda intreprinderi sau organizatii care au legatura cu sectorul audiovizualului (producatori, agenti de vanzari, distribuitori, detinatori de drepturi de autor, societati de marketing, sali de cinema, platforme pentru video la cerere etc.); toti membrii (coordonatori si parteneri) grupului candidat trebuie sa aiba sediul social intr-un stat al Uniunii Europene; grupul candidat trebuie sa cuprinda cel putin doi agenti de vanzari.

Bugetul total al proiectului este de 1.994.000 de euro.

Contributia solicitata de grupul candidat, ce va fi acordata sub forma de subventie, nu poate depasi 70% din ansamblul costurilor eligibile ale proiectului.

Propunerile trebuie sa fie trimise pana pe 6 septembrie, la sediul Comisiei Europene - Directoratul General pentru Educatie si Cultura de la Bruxelles.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#finantare UE filme, #investitie UE filme digitale, #finantare filme digitale , #Finantare UE