Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie publica de 12 milioane de euro intr-un parc de agrement la Botosani

Investitie publica de 12 milioane de euro intr-un parc de agrement la Botosani


Compania Electro-Alfa International din Botosani a castigat un contract de 52,19 milioane lei (12 milioane euro) fara TVA pentru amenajarea unui parc de agrement cu o suprafata de aproape 50 de hectare.

Primaria Botosani a acordat contractul printr-o licitatie deschisa la sfarsitul lunii februarie firmei omului de afaceri Gheorghe Ciubotaru, scrie Mediafax.

Proiectul vizeaza amenajarea pe o suprafata de 48,38 hectare a Parcului Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa, precum si echiparea necesara functionarii acestuia.

Obiectivele investitiei includ, printre altele, o piscina acoperita si vestiare plaja, bazine exterioare de agrement, patinoar artificial si de agrement, terenuri de sport si vestiare, helesteu, rau artificial si locuri de joaca pentru copii.

Contractul, estimat initial la 63,7 milioane lei fara TVA, este finantat prin Programul Operational Regional (POR). Finantarea va fi acoperita in proportii egale din bani de la bugetul local si fonduri europene.

Durata de executie a lucrarilor este de doi ani, data de incepere fiind conditionata de obtinerea finantarii din partea Ministerului Dezvoltarii, care gestioneaza POR, potrivit unui comunicat Electroalfa.

Electro-Alfa cuprinde zece divizii, trei fabrici si a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 37 milioane euro, conform datelor publicate pe pagina proprie de internet.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 5297 ori