Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Microintreprinderile pot beneficia de finantari nerambursabile de pana la 100.000 de euro

Microintreprinderile pot beneficia de finantari nerambursabile de pana la 100.000 de euro


Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (AMPOR) - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat pe 11 martie 2014 deschiderea unei noi cereri de proiecte in cadrul DMI 4.3., in perioada urmatoare, in regiunile Nord-Est, Sud-Muntenia si Nord-Vest, respectiv domeniul de interventie 4.3. "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor".

Dupa cum sugereaza titlul domeniului de interventie, beneficiarii vizati sunt societatile comerciale sau societatile cooperative, care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, localizate in mediul urban.

Ajutorul nerambursabil oferit

Valoarea totala a proiectului (suma cheltuielilor eligibile si neeligibile) trebuie sa fie cuprinsa intre 100.000 lei si 3.000.000 lei.

Citeste mai multe despre Microintreprinderile pot beneficia de finantari nerambursabile de pana la 100.000 de euro pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1652 ori