Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Finantare nerambursabila de 11,95 milioane de lei pentru sectorul productiv

Finantare nerambursabila de 11,95 milioane de lei pentru sectorul productiv


Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a acordat, in ultima perioada, finantare nerambursabila in valoare totala de peste 11,95 milioane de lei unui numar de sapte societati comerciale ce activeaza in sectorul productiv.

"Beneficiarii celor sapte proiecte sunt SC Vital Blueaqua, SC Hydramold SRL, SC Util Cons SRL, SC Eurohale Construct SRL, SC Koncord Trans SRL, SC Woollandia SA si SC Sanimed International Impex SRL, valoarea maxima eligibila nerambursabila acordata din fonduri publice fiind de 6.444.928,42 lei", se arata in comunicatul citat.

Prin implementarea celor sapte proiecte se vor crea 28 de noi locuri de munca, iar finalizarea lor va contribui la dezvoltarea investitiilor productive ale beneficiarilor, dar si la cresterea competitivitatii prin sporirea cifrei de afaceri cu procente cuprinse intre 5% si 20%, se precizeaza in documentul citat.

Proiectele sunt incadrate in Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", axa prioritara 1 "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", operatiunea "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2209 ori