Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

50 milioane lei pentru monitorizarea calitatii aerului

50 milioane lei pentru monitorizarea calitatii aerului

Guvernul a aprobat alocarea a 50 milioane lei din bugetul Fondului pentru mediu, in perioada 2011-2013, sub forma de finantare nerambursabila, pentru Programul de dezvoltare si optimizare a Retelei Nationale de Monitorizare a Calitatii Aerului, potrivit unei Hotarari publicata in Monitorul Oficial.

Astfel, pentru 2011 sunt alocate 20 milioane lei, pentru 2012 sunt alocate 15 milioane lei, iar pentru anul 2013, alte 15 milioane lei. Suma totala este acordata Ministerului Mediului si Padurilor, care realizeaza acest program de dezvoltare si optimizare a Retelei Nationale de Monitorizare a Calitatii Aerului.

Ministerul Mediului si Padurilor va contracta achizitia de servicii si produse pentru realizarea Programului de dezvoltare si optimizare a Retelei Nationale de Monitorizare a Calitatii Aerului, se mai arata in Hotararea publicata joi in Monitorul Oficial. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1077 ori
Citeste mai multe despreguvern monitorizare aer finantare