Ai avut vreo experienta de cumparare pe care o tii minte si acum?

Marti, 02 Iunie 2015, ora 10:43
1475 citiri
Ai avut vreo experienta de cumparare pe care o tii minte si acum?

Daca citesti, probabil ai avut cel putin o experienta memorabila... Fie ca lauzi un angajat, produs sau serviciu, fie ca vrei o imbunatatire a experientelor, Kualita te conecteaza cu brandurile preferate, in timp real. Cu branduri care sunt decise sa faca echipa cu tine pentru experiente de top.

Prin Kualita aceste experiente pot ajunge instantaneu la conducerea magazinelor!

Cum? Foarte simplu:

1. instalezi aplicatia Kualita

2. completezi chestionarele active imediat ce intri in magazinele partenere si acumulezi puncte

3. transformi punctele in premii, garantat!

Pentru ca orice efort trebuie apreciat, Kualita si brandurile partenere te rasplatesc cu premii, de care te apropii cu fiecare chestionar completat sau prieten invitat si inregistrat in Kualita.

Componenta de raportare din aplicatie te tine la curent cu punctajul acumulat in urma completarii chestionarelor si, in functie de punctele pe care ai reusit sa le acumulezi, poti revendica premiile disponibile in magazinul virtual din aplicatie.

Comunitatea Kualitistilor te asteapta! Dar este selectiva!

Echipa Kualita face parte din Hollow Men - Mystery Shopping Agency si este o echipa de oameni pasionati de imbunatatirea experientelor de cumparare din Romania.

Kualita este prima aplicatie 100% romaneasca care te conecteaza cu brandurile preferate pentru a imbunatati experientele de cumparare.

Echipa Kualita este reprezentata de:

Mircea Bazavan, Business Unit Manager al Hollow Men - Mystery Shopping Agency; mircea@kualita.ro; 0720 543212

Carmen Marina, Kualita Product Manager, decisa sa puna tehnologia la treaba in folosul oamenilor prin dezvoltarea de aplicatii mobile utile; carmen@kualita.ro; 0799 227636

Hollow Men - Mystery Shopping Agency este o companie specializata in mystery shopping si care a ridicat nivelul experientelor de cumparare in Romania in peste cei 5 ani de zile de activitate in acest domeniu.

Echipa Kualita isi propune sa revolutioneze acest domeniu prin conectarea consumatorilor reali de brandurile lor preferate, cu acelasi scop in minte: experiente de cumparare mai bune in Romania!

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#aplicatie Kualita, #aplicatie experienta cumparare , #Finantare cercetare