Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schema de finantare pentru IMM, functionala

Schema de finantare pentru IMM, functionala


Schema de finantare prin care intreprinderile mici si mijlocii (IMM) vor putea contracta credite de pana la cinci milioane de euro, garantate de stat in proportie de 50%, a devenit functionala, in conditiile in care normele metodologice de aplicare a ordonantei care reglementeaza schema au intrat astazi in vigoare. Aceste norme insa ar fi trebuit aprobate pana 9 noiembrie. Desi programul este functional, firmele mai trebuie sa astepte pana cand vor putea obtine finantare de la banci, garantata de stat, pentru ca mai trebuie aprobate o serie de documente de catre ministrul finantelor.

Normelor metodologice de aplicare a OUG nr. 92/2013 privind aprobarea Programului de garantare a creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii au fost aprobate prin HG nr. 936/2013, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 755 din 5 decembrie 2013, desi termenul limita pentru aprobare era 9 noiembrie.

Citeste continuarea articolului pe avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2024 ori