Afaceristii romani invata sa aiba succes in investitii si finantare cu studii de caz de la Harvard

Vineri, 17 Mai 2013, ora 08:00
2942 citiri
Afaceristii romani invata sa aiba succes in investitii si finantare cu studii de caz de la Harvard

Romanii ce doresc sa isi dezvolte afacerile pot invata cum sa aiba succes in obtinerea de investitii si finantari folosind cele mai recente studii de caz de la Harvard Business School in cadrul workshop-ului "Investitii si finantare", organizat intre 21 si 22 mai 2012 la sediul Maastricht School of Management Romania (MSM) si sustinut de Peter Barta, CEO FPP.

Acest al treilea seminar din seria Business Mentoring Program este organizat de FPP si Maastricht School of Management Romania.

"Procesul de obtinere a investitiilor si finantarilor este unul complex, dar, din fericire, este un proces ai carui pasi pot fi invatati. Si pentru a fi invatati din cele mai bune surse, am ales sa oferim participantilor la workshop acces la cele mai noi studii de la Harvard Business School.

Prin parcurgerea acestor studii de caz, acestia vor putea afla cum companii similare au actionat in situatii similare si, datorita aplicabilitatii acestora, vor putea sa-si reconfigureze strategia de abordare a investitorilor si obtinere a finantarii ", afirma CEO-ul FPP.

Peter Barta, membru in board-ul Venture Connect si business angel, este consultant cu o vasta experienta in management, iar in calitatea sa de antreprenor si angel investor a investit in multe proiecte de succes si a participat, ca membru al juriului, la numeroase competitii dedicate startup-urilor.

Modul in care o companie noua sau una deja existenta, obtine fonduri pentru a-si finanta dezvoltarea este vital pentru succesul de lunga durata al companiei.

Lectiile conventionale si neconventionale predate in cadrul acestui modul despre planificarea si executia procesului de finantare se vor dovedi foarte valoroase. Pe de alta parte, executia nesatisfacatoare a acestui proces schimba procesul de distributie de fonduri si distruge o companie promitatoare.

Acest workshop executiv de doua zile destinat fondatorilor, directorilor executivi (CEO) si directorilor financiari (CFO) ai noilor companii si ai companiilor existente care au oportunitati de crestere semnificative, ii va ajuta pe acestia sa inteleaga procesul de finantare si le va arata modul in care acest context poate fi aplicat in situatii reale.

Ce este Business Mentoring Program

Business Mentoring Program este un program de training, dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, a carui curricula este gandita la nivelul de complexitate si exigenta corespunzator unui MBA.

Seminariile programului sunt sustinute de catre profesori de prestigiu de la doua dintre cele mai importante centre de invatamant din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship si INSEAD. Programul este implementat si dezvoltat in Romania de catre Fundatia Post-Privatizare, in parteneriat cu Maastricht School of Management.

Numarul de locuri in cadrul programului este limitat, dar inca se mai pot face inscrieri pentru seminarul de Investitii si finantare.

Inregistrarea se face in urma completarii unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro. Tot aici se pot gasi informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#seminar Business Mentoring Program, #workshop studii caz Harvard, #seminar Peter Barta, #eveniment investitii finantare Romania , #Consultanta finantare