Razvan Savescu, regizorul filmului "America, venim!": La New York, ne-au oprit 4 masini de politie

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 11:09
1562 citiri
Razvan Savescu, regizorul filmului "America, venim!": La New York, ne-au oprit 4 masini de politie
Foto: americavenim.ro

Un film romanesc, o comedie surprinzator de buna, bantuie prin cinematografele din Romania. "America, venim!", un film despre calatoria unor actori romani la New York si aventurile lor in cautarea unor venituri mai mari, se bucura de experienta regizorului Razvan Savescu si a producatoului Tudor Giurgiu.

Filmul pare a iesi din tiparul subiectelor grave caracteristice noului val romanesc, fara insa a-i lipsi o nota de tristete si melancolie. Regizor si coautor al scenariului, Razvan Savescu a povestit pentru Ziare.com complicatiile survenite in cursul filmarilor din New York.

"Autobuzul de scoala din film mergea foarte incet, eram cu fire pe afara, cu proiectoare. In cinci minute au aparut doua masini de politie care ne-au tras pe dreapta, apoi alte doua", povesteste Razvan Savescu.

Filmul are un subiect usor, dar care nu se transforma intr-o susanea, cum s-a intamplat de multe ori cu acest gen de filme.

De la bun inceput nu mi-am dorit sa fie o comedie declarata, in care sa ...citeste mai departe despre "Razvan Savescu, regizorul filmului "America, venim!": La New York, ne-au tras pe dreapta 4 masini de politie" pe Ziare.com

#Razvan Savescu regizor America venim, #Savescu regizor Giurgiu America venim, #Savescu regizor La bloc America venim , #Stiri Filme