Paramount Pictures negociaza pentru distributia unui film in regia lui Scorseze

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 08:50
1293 citiri
Paramount Pictures negociaza pentru distributia unui film in regia lui Scorseze

Compania Paramount Pictures este in negocieri pentru achizitionarea drepturilor de distributie pentru drama istorica "Silence", in regia lui Martin Scorsese, scrie marti variety.com.

Liam Neeson, Andrew Garfield, Ken Watanabe si Adam Driver vor fi protagonistii productiei lui Scorsese. Filmarile vor incepe spre sfarsitul acestui an in Taiwan.

Andrew Garfield va juca rolul Parintelui Rodrigues, un preot iezuit portughez din secolul al XVII-lea, care calatoreste in Japonia cu un alt preot pentru a raspandi crestinismul, dupa ce in timpul sogunatului Tokugawa catolicismul si orice alte contacte cu religii straine fusesera interzise. Liam Neeson va juca rolul unui alt preot care ajunsese cu un deceniu mai devreme in Japonia, dar care este dat disparut.

Filmul este o adaptare semnata de Jay Cocks a romanului 'Silence', aparut in 1966, al scriitorului nipon Shusaku Endo.

'Silence' este produs de Irwin Winkler, Randall Emmett, George Furla si Emma Tilinger Koskoff si este posibil ca premiera sa aiba loc in noiembrie 2015, potrivit deadline.com.

Paramount Pictures a distribuit si alte filme ale lui Scorsese, dintre care cele mai recente sunt 'Wolf of Wall Street' ('Lupul de pe Wall Street'), 'Hugo' si 'Shutter Island'.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#compania Paramount Picture, #drepturi distributie filmu, #film Silence , #Stiri Filme