Mai mult decat o biblioteca digitala: Propriul tau cloud de filme

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 00:00
5445 citiri
Mai mult decat o biblioteca digitala: Propriul tau cloud de filme
Foto: Kaleidescape

Iubitorii de filme si seriale TV au de ce sa tresara incantanti cand aud numele Alto. Dupa experienta cu sistemul Cinema One, Kaleidescape Alto duce stilul de vizionare a filmelor de acasa mult mai departe decat predecesorul sau.

Noul player digital Kaleidescape Alto iti va oferi cu siguranta cele mai placute seri petrecute in fata televizorului din living, considera redactorii revistei JustLuxe.

Noul sistem de conectare la baza de date cloud cu filme a companiei Kaleidascape elimina cu totul necesitatea introducerii unui DVD in dispozitiv, desi producatorul a pastrat si optiunea de redare a filmelor inregistrate pe discuri Blu-ray.

Kaleidescape Alto asigura conectarea imediata la cloud, unde o cinemateca de 8.500 de filme si peste 1600 de seriale TV isi asteapta publicul iubitor de filme. Pentru a fi sigur ca nu vei fi nevoit sa te bati pe telecomanda cu alti membri ai familiei, Alto are optiunea de a functiona intr-o retea integrata de pana la patru unitati care pot fi instalate in casa ta.

In perioada sarbatorilor de iarna, Kaleidescape Alto reprezinta si cel mai interesant mod de a surprinde un iubitor de filme cu un gadget care sa ii satisfaca pe deplin pasiunea.

Daca te-am convins, poti intra pe site-ul producatorului pentru a afla mai multe detalii legate de aceasta achizitie.

#biblioteca digitala, #filme cloud, #Kaleidescape Alto , #Stiri Filme