"Lupul de pe Wall Street": Cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar 2 zile

Joi, 22 Mai 2014, ora 11:27
1436 citiri
"Lupul de pe Wall Street": Cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar 2 zile
Foto: dealbreaker.com

Pachetul Platinum, cel mai scump scos la vanzare de organizatorii evenimentului Jordan Belfort in Romania, a fost epuizat in doar doua zile de la anuntarea oficiala a venirii in Romania a autorului cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street".

Un numar de 10 oameni de afaceri au platit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferinta din 18 noiembrie de la Bucuresti, precum si posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort si de a face fotografii cu acesta.

Jordan Belfort, autorul cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street", care a stat la baza filmului omonim in regia lui Martin Scorsese si cu Leonardo DiCaprio in distributie, va veni pentru prima data in Romania pe 18 noiembrie, la o conferinta organizata de Extreme Training la Bucuresti.

"Notorietatea personajului m-a determinat sa ma inscriu la acest eveniment si faptul ca imi doresc sa invat lucruri noi. Am fost motivat sa aleg pachetul Paltinum intrucat acesta include masa chiar cu Lupul de pe Wall Street si imi faciliteaza, astfel, discutii cu invitatul", a declarat George-RazvanLapusneanu, managerul companiei UFX Markets.

Jordan Belfort, in varsta de 51 de ani, se va afla in premiera in Romania la invitatia companiei de training Extreme Training si va dezvalui secretele din spatele succesului sau si metoda sa de vanzari - "Straight Line Persuasion".

"Indiferent cate carti de vanzari citesti si idiferent cat de bine crezi ca stapanesti tehnicile de vanzare, cred ca este esentiala motivatia si felul in care faci vanzare, onest sau nu, iar Jordan Belfort este sigur in masura sa ne vorbeasca despre aceste lucruri. Astept cu nerabdare evenimentul", a declarat Constantin Enache - Manager Digital Trident, care a optat pentru un Pachet VIP deoarece cele Platinum se terminasera.

Numarul celor interesati sa cumpere pachetul Platinum este insa mult mai mare, iar in ultima perioada exista cereri din partea companiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jordan Belfort Bucuresti, #Jordan Belfort Lupul de pe Wall , #Stiri Filme