Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inca o carte semnata de J.K. Rowling va fi transformata intr-o trilogie de filme

Inca o carte semnata de J.K. Rowling va fi transformata intr-o trilogie de filme


Cartea semnata de J.K. Rowling in 2001, "Fantastic Beasts and Where to Find Them" (Animale fantastice si unde sa le gasesti), carte a carei actiune se petrece tot in universul vrajit al Scolii de magie Hogwarts, ca si seria de romane "Harry Potter", va fi transformata intr-o trilogie de filme, conform starpulse.com.

Cartea "Fantastic Beasts and Where to Find Them" urmareste aventurile lui Newt Scamander, un expert in creaturi magice, denumit "magizoolog". Actiunea se petrece le New York, cu 70 de ani inainte de povestea ucenicului vrajitor Harry Potter.

Aceasta carte este descrisa de autoare drept o extensie a lumii magice a vrajitorilor de la Hogwarts, "fara a fi nici o prefata si nici o continuare a seriei Harry Potter".

Studiourile Warner Bros. vor realiza trei filme pornind de la aceasta carte.

Seria "Harry Potter" este formata din opt filme in care au jucat Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint. Aceste filme au avut incasari totale de 7,7 miliarde de dolari, detinand recordul de incasari pentru o serie cinematografica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1377 ori