Episodul cinci din ultima serie "Game of Thrones" a doborat noi recorduri de audienta

Joi, 08 Mai 2014, ora 09:19
1409 citiri
Episodul cinci din ultima serie "Game of Thrones" a doborat noi recorduri de audienta

Episodul cinci al noii serii "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor"), difuzat de HBO duminica in SUA (luni in Romania), a reusit sa doboare recordul de audienta impus de episodul patru al seriei, conform publicatiei Entertainment Weekly.

Cel de-al cincilea episod al seriei, care poarta titlul "First of His Name", a tinut in fata televizoarelor 7,1 milioane de spectatori in SUA, duminica seara.

Aceasta este pentru prima oara cand celebrul serial HBO inspirat din romanele lui George R.R. Martin depaseste pragul de 7 milioane de telespectatori si doboara si recordul impus saptamana trecuta de episodul patru, ce a inregistrat o audienta de 6,9 milioane de spectatori.

Daca includem si reluarile, episodul numarul cinci al serialului a fost vazut de 8,6 milioane de spectatori pana la sfarsitul noptii de duminica spre luni.

Daca sunt luate in considerare toate platformele pe care poate fi urmarit acest serial, inclusiv portalul HBO GO, aceasta serie are in medie 17,8 milioane de spectatori doar in SUA, in crestere cu 24% fata de anul trecut.

Iar dupa cum pot certifica cititorii cartilor lui R.R. Martin, exista toate conditiile necesare ca si aceste recorduri sa fie doborate pana la sfarsitul acestei serii.

#serie Game of Thrones, #record audienta film, #spectatori filme SUA , #Stiri Filme