Amazon si Disney, la un pas de a-si incheia disputa in privinta distributiei de filme

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 13:37
1462 citiri
Amazon si Disney, la un pas de a-si incheia disputa in privinta distributiei de filme
www.chacha.com

Amazon.com Inc. se afla la un singur pas de a pune capat disputei sale de doua luni cu Walt Disney Co. in timpul careia grupul de distributie american nu a mai oferit utilizatorilor sai DVD-uri cu filme Disney in sistem de precomanda.

DVD-urile cu cele mai recente filme lansate de studiourile Disney, precum "Cinci eroi de legenda/ Rise of the Guardians", "Maleficent", "Million Dollar Arm", "Avioane: Echipa de interventii/ Planes: Fire & Rescue" si "The Hundred-Foot Journey", au fost reintroduse in catalogul Amazon saptamana trecuta, afirma WSJ, citand o persoana care are legatura cu acest dosar, potrivit Mediafax.

Tarifele de comercializare, promovarea pe site-ul Amazon si intrebarile referitoare la diferentele de preturi fata de companiile concurente au reprezentat chestiunile principale care au stat la baza acestei dispute.

Nu se stie deocamdata daca Amazon si Disney vor finaliza in curand un nou contract pe termen lung sau daca au inregistrat pur si simplu suficient de multe progrese in acea disputa pentru ca Amazon sa accepte sa faca anumite concesii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Amazon disputa Disney, #film Disney , #Stiri Filme