Tom Hanks va produce un film despre asasinarea lui John F. Kennedy

Sambata, 18 August 2012, ora 18:00
1472 citiri
Tom Hanks va produce un film despre asasinarea lui John F. Kennedy

Actorul american Tom Hanks va produce un film despre evenimentele care au dus la asasinarea presedintelui american John F. Kennedy, in 1963.

Tom Hanks va face, astfel, echipa cu Gary Goetzman pentru a realiza filmul care va prezenta asasinarea lui John F. Kennedy de catre Lee Harvey Oswald, pe 22 noiembrie 1963, informeaza contactmusic.com.

Titlul proiectului este "Parkland" si face referire la spitalul din Dallas unde a fost pronuntat decesul presedintelui Statelor Unite ale Americii.

Filmul va prezenta evenimentele din perspectiva unui reporter, a unui tanar doctor, a membrilor din staff-ul politicianului, dar si a sotiei acestuia, Jackie Kennedy, si a fratelui lui Oswald.

Inca nu a fost stabilita data premierei.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) si "Philadelphia" (1995), a putut fi vazut in ultimii ani pe marile ecrane in "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown -, dar si alaturi de Julia Roberts, in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

#Tom Hanks film Kennedy, #Hanks producator film Kennedy, #film presedinte Kennedy Hanks , #Regizori