Love Building, filmul de debut al Iuliei Rugina, in regia de lungmetraj (VIDEO)

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 09:15
1831 citiri
Love Building, filmul de debut al Iuliei Rugina, in regia de lungmetraj (VIDEO)
Iulia Rugina, regizor Love Building

Premiera de gala a comediei romanesti "Love Building", debutul in regia de lungmetraj al Iuliei Rugina, a avut loc vineri seara, la CinemaPRO din Capitala, in prezenta membrilor echipei filmului si a unor vedete si personalitati precum Irina Margareta Nistor, Nae Caranfil si Gabriel Cotabita.

"Love Building" este o comedie dramatica, a carei actiune are loc intr-o tabara menita sa "repare" relatii de cuplu ajunse intr-un moment critic. 14 cupluri ajunse in impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuti si traineri ai taberei, interpretati de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, incearca sa-si reconstruiasca povestile de dragoste, participand la o serie de teme si exercitii.

La premiera de gala au participat Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, dar si cei 31 de actori debutanti, cursanti ai scolii Actoriedefilm.ro, care s-au aflat pentru prima data in cariera lor la un eveniment de o asemenea amploare.

La premiera de gala a filmului "Love Building" au mai fost prezente vedete precum Diana Dumitrescu, Dan Cruceru, alaturi de sotia sa, Cristina Pocora, Ioana Ginghina, Dana Nalbaru, Elvira Deatcu, Adela Popescu, Radu Valcan, Dana Rogoz, Amalia Enache, Andreea Raicu, Mircea Solcanu, Albertina Ionescu, Ioana Blaj, Dan Chisu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Crina Mardare si Crina Semciuc.

#premiera Love Building, #Iulia Rugina Love Building , #Regizori