Incasari record pentru premierele de film din acest week-end

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 12:37
1497 citiri
Incasari record pentru premierele de film din acest week-end

Filmul "Immortals", in varianta 3D a inregistrat incasari record de 32 milioane de dolari, ocupand primul loc in box-office-ul american in week-end-ul trecut.

Pelicula, a carui producatori sunt aceeasi care au realizat si "300-Eroii de la Termopile", a reusit sa depasesca la incasari o alta premiera "Jack and Jill", o comedie cu Adam Sandler, relateaza ,a href="http://www.hollywoodreporter.com/news/box-office-report-immortals-jack-jill-j-edgar-260944" target="_blank">Hollywood Reporter.

"Immortals" imbina adevarul mitic cu tehnologia moderna, prezentand povestea Regelui Hyperion, care alaturi de armata sa cauta in Grecia o arma mitica faurita de zeul Ares, care ii va permite sa-i goneasca pe zei din Olimp si sa devina stapanul lumii.

Pe locul al doilea in clasament s-a clasat comedia "Jack and Jill" cu Adam Sandler, cu incasari de 26 milioane de dolari, urmat de fostul lider al box-office-ului, "Puss in Boots/Motanul incaltat", cu 25,5 milioane de dolari.

Comedia "Tower Heist" a ocupat locul patru cu 13,2 milioane de dolari, iar filmul biografic "J Edgar", cu Leonardo DiCaprio, locul cinci, cu 11,5 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Immortals premiera incasari, #incasari filme premiere week end , #Premiere film