"Eroi de sacrificiu 2" ajunge in Romania

Vineri, 17 August 2012, ora 11:25
3273 citiri
"Eroi de sacrificiu 2" ajunge in Romania

Al doilea film din seria "Eroi de sacrificiu" (The Expendables) a fost lansat in cursul acestei saptamani in intreaga lume, urmand sa ajunga si in Romania pe 31 august. La fel ca si in primul film, Silvester Stallone se afla in fruntea echipei de mercenari.

Actiunea filmului porneste dupa ce unul din membrii echipei este ucis in timpul unei misiuni. Setea de razbunare a eroilor aduce mercenarii pe teritoriul inamicilor, iar ei sunt pregatiti sa faca tot ce pot pentru a scapa cu viata.

Daca povestea plina de actiune nu te atrage in cinema, atunci lunga lista de actori celebri, sigur o va face. Lui Silvester Stalone i se alatura actori care au putut fi urmariti si in primul film, precum Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren si Bruce Willis, dar si fete noi precum Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger si Liam Hemsworth.

Filmul a avut un buget estimat la 100 milioane de dolari, cu 30 de milioane de dolari mai mult decat prima parte. Incasarile la nivel global a peliculei "Eroi de sacrificiu" au atins 274 de milioane, din care 103 milioane de dolari doar in SUA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eroi de sacrificiu, #film Expendables, #lansari filme, #filme actiune , #Premiere film